PCgame United Penguin Kingdom-TENOKE

Státusz
Lezárva a további válaszoktól.
Csatlakozott
Dec 12, 2019
Téma
4,119
Üzenetek
4,136
Reakció pont
471
Pontok
238
Info
Indie, Simulation, Strategy
Tárhely
  1. Data.hu PRÉMIUM
EwLX3P5l.png


United Penguin Kingdom-TENOKEÉpíti a településedet és jobb étellel elégíti ki a pingvinjeid szükségeit, elegáns díszítések, szórakoztató helyszínek, csúcstechnológiás hűtőedények, és a luxus lakik amíg kardszárnyú delfinekkel és tolvajpecsétekkel foglalkozik.

Formáld a pingvinjeid egy települési kiválóságát. Felállítja az új energiagenerátorokat hogy több házat aktiváljon, munkahelyek, és hűtőedények. Munkahelyeket épít hogy anyagokat termeljen, étel, és gyógyszer.

Építs védelmi tornyokat kardszárnyú delfinek és tolvajpecsétek ellen. A kardszárnyú delfinek megtámadják az épületeidet és kísérletedet hogy semmisítsék meg őket. A pecsétek odajönnek a táplálékraktározásokhoz hogy ételt lopjanak.

Építs néhány szórakoztató helyszínt és bérbeadást, amit a pingvinjeid élveznek miközben korcsolyáznak a jégpályákban miközben moziknál néznek filmeket miközben videójátékokat játszanak a játékközpontokban miközben versenyeznek a kartingpályákban miközben edzenek tornatermeknél és a küzdelemklubokban miközben meglátogatják a múzeumokat miközben jógát tesznek, stb.

Ne felejtsd el szent helyekkel és kívánó kutakkal növelni a boldogságukat és koncentrálni a pingvinjeid szellemiségére őt. Elég ülést nyújt és koncentrálja oktatásra őt az iskolákban levő pingvinjeidért, középiskolák, és könyvtárak. Csinál egy összevisszaságot-fent kiált hogy gyűjtse a pingvinjeid közül mindegyiket és együtt ünnepeljen.

Legyél gondos költéssel az aranyad és fókuszod megtaláló módokon, hogy többet keressenek. Csinálj cserét vagy vedd őt hogy ritka erőforrásokat érj el, add el a termékeidet hogy gazdagságot növelj, és termeszd a településedet. Ha a királlyá válsz, folytonos kereskedelmeket a bazárjaid segítségével tudsz használni.

Hírnév rengeteg a településed teljes értékelése a királyságban. Felelj meg a követelményeknek, javítsd a hírnevedet, és vidítsd fel a pingvinjeidet hogy kerülj szintre egy faluból egy királynak. Legyél a király hogy új földeket tárj fel, új településeket találj meg, és döntsd el a csatlakozó jóváhagyásukat a királyságba.Telepítés:

1. Írd ki lemezre vagy mountold be az ISO fájlt egy virtuális meghajtóba.

2. Telepítsd a játékot.

3. Másold az ISO-ban található TENOKE mappa tartalmát a telepítési könyvtárba.

4. JátsszVixnhEOl.png
Rendszerkövetelmények:Minimális:Igényel egy 64 bites processzort és operációs rendszert

OS *: Windows 7 darab | Windows 8 darab | Windows 10 darab

Processzor: Intel mag i 3-6100 t | AMD FX-6100

Memória: 4 GB Ram

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 650 | AMD RADEON R 7-250 X

HDD: 1.5 Gb elérhető tár

Ajánlott:Igényel egy 64 bites processzort és operációs rendszert

OS *: Windows 7 darab | Windows 8 darab | Windows 10 darab

Processzor: Intel mag i 5-4460 | AMD FX-6350

Memória: 8 GB Ram

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 650 | AMD RADEON R 7-250 X

HDD: 1.5 Gb elérhető tárCode:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
 
Státusz
Lezárva a további válaszoktól.
Home Regisztráció
Top