PCgame Sniper Ghost Warrior Gold Edition (2010)

Info
MŰFAJ: Akció
Portable
Nem - portable
Tárhely
Data.hu PRÉMIUM

black13

Thread Starter
Csatlakozott
Jan 22, 2020
Téma
310
Üzenetek
353
Reakció pont
262
Pontok
63
Díjak
3
  • FeatAward
  • Szép Téma
  • BronzeMedal
Újra töltés
Nem töltöm újra


CÍM: Sniper: Ghost Warrior
MŰFAJ: Akció
FEJLESZTŐ: City Interactive
KIADÓ: CI Games
FRANCHISE: Sniper Ghost Warrior
MEGJELENÉS DÁTUMA: 2010. jún. 24.
A JÁTÉKRÓL
Mikor megdöntik Isla Trueno demokratikus kormányát, agresszív és ellenséges katonai irányítás kerül hatalomra. Magasan képzett különleges egységet indítanak útnak, hogy segítsenek a felkelőknek olyan feladatok végrehajtásában, melyekkel csak egy mesterlövész tud megbirkózni. Az intenzív mesterlövész-küldetések mellett a játékos különféle támadóműveletekben is részt vesz, melyeken fegyverkezelési jártassága hatalmas segítség lesz a túlerővel szemben álló felkelőknek. A Sniper: Ghost Warrior olyan újszerű kihívások elé kívánja állítani a játékost, melyektől a játék egyszerre nehéz és szórakoztató.
A City Interactive elkötelezett következő generációs játékstúdiója által fejlesztett Sniper: Ghost Warrior lenyűgöző látványú és technológiájú játékélményt kínál, és olyan valósághű ballisztikai rendszerrel rendelkezik, mely méri a lövedék-röppályát, röppályaesést, és olyan környezeti viszonyokat mint a szél, köd és eső. Az egy- és többjátékos pályák széles választékában a játékosok különféle kihívást jelentő terepekkel találkoznak. A játékos egy Ghost Warrior, egy elit mesterlövész szerepét ölti magára egy magasan képzett különleges egységben, kinek különleges képzettségén a lopakodás, célfelismerés, megfigyelés és céllövészet terén a küldetés sikere múlik. A fedett küldetések arra kényszerítik a játékost, hogy észrevétlenül cselekedjen, miközben fejlövésenként kísérli meg kiiktatni az ellenséges katonákat.
Fő jellemzők:
A videojátékban valaha megtapasztalt legvalószerűbb mesterlövész-élmény, egészen a pontos lövés érdekében irányított lélegzésig bezárólag.
Élvezd a teljesen valósághű ballisztikai rendszert, ami figyelembe veszi a lövedékröppályát, beleértve a röppálya-esést és olyan környezeti tényezőket mint a szél, köd és eső.
Hajts végre tökéletes fejlövést, és nézd végig Bullet Cam módban, ahogy lövedéked tökéletes pontossággal találja el az ellenséget.
Négyféle mesterlövész-puska: AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov.
Különféle küldetéstípusok a mesterlövész-kiiktatástól kezdve a valós idejű taktikai támadáson át a telepített géppuskás harcig.
Játék két különböző karakterrel: lövész és célbemérő.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows® XP (SP3) / Vista™ (SP1) / 7
Processzor: Intel Pentium 4 3,2 GHz, Intel Pentium D 2,66 GHz, AMD Athlon 64 3500+
Memória: 1 GB XP / 2 GB Vista és 7
Grafika: DX10.0 vagy DX9.0c kompatibilis 256 MB RAM, Shader Model 3.0
Videokártyák: GeForce ( 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280 ) vagy Radeon (X1650-1950/ HD2400-2900 / 3650
DirectX®: DirectX&reg 9.0c
Merevlemez: 6.5 GB
Hang: DirectX® 9.0c kompatibilis

Telepítés:

1. letöltöd
2.kibontod
3.mountolod
4.telepíted
5.crackeled (PROPHET mappa)
6.Játszol


Magyarítás: a rar-ban lévő DataHu.pak filét át kell nevezni DataEn.pak-ra. Majd a játék főkönyvtárában lévő Game könyvtárban felülírni vele az eredetit. S full magyar lesz. A játékban a beállítások-audió menüpontban be kell kapcsolni a feliratokat.
A tartalom megtekintéséhez, kérlek jelentkezz be vagy ha még nincs fiókod ide klikkelve regisztrálhatsz.

játék:
A tartalom megtekintéséhez, kérlek jelentkezz be vagy ha még nincs fiókod ide klikkelve regisztrálhatsz.
 
Top