PCgame Sniper.Ghost.Warrior.2-BlackBox (2013)

Info
MŰFAJ: Akció
Portable
Nem - portable
Tárhely
Data.hu PRÉMIUM

black13

Thread Starter
Csatlakozott
Jan 22, 2020
Téma
310
Üzenetek
353
Reakció pont
262
Pontok
63
Díjak
3
  • FeatAward
  • Szép Téma
  • BronzeMedal
Újra töltés
Nem töltöm újra
CÍM: Sniper: Ghost Warrior 2
MŰFAJ: Akció
FEJLESZTŐ: City Interactive
KIADÓ: CI Games
FRANCHISE: Sniper Ghost Warrior
MEGJELENÉS DÁTUMA: 2013. márc. 12.
Tartalom:

Az egyszemélyes kampányt több fejezetre osztották, amelyek a világ számos pontjára kísérik el a főszerepet betöltő, az első epizódból már ismert Cole Anderson kapitányt, a Delta különleges alakulatának volt, mára szabadúszóként működő mesterlövészét. Többek között tiszteletünket tesszük a Fülöp-szigetek és Burma dzsungeljeiben, a porig rombolt Szarajevóban, valamint Tibet hófödte hegyei között, ahol számos túszmentő és egyéb akció során nyújtunk háttértámogatást osztagunknak. Néha kísér bennünket egy pointer, aki kijelöli számunkra a célpontokat, máskor magunkra utalva, és csak az útirányt ismerve rádión kapjuk az utasításokat, megint máskor pedig egy magaslati lőállásból fedezhetjük éppen bevetésen lévő bajtársainkat. A küldetések egyfelől tehát igen változatosak, másfelől azonban hamar egysíkúvá válik a játékmenet, amely gyakorlatilag osonásból és az ellenfelek közvetlen közelről, avagy kellő távolból történő csendes eliminálásából áll. Távcsöves mesterlövész puskánk mellett van egy pisztolyunk és egy késünk is, ha esetleg közelharcra kerülne a sor, de ezeknek rendszerint nemigen vesszük hasznát. Az egyes küldetések egyébként meglehetősen hosszúak, egy-egy pálya végigjátszása jó 1-2 órát is igénybe vehet, beleszámítva persze a számos elbukás – mert abból van bizony bőven – okozta vissza-visszatöltögetést is. Fegyvereink mellett felszerelésünk részét képezi még egy hőkamerás és/vagy infravörös optikai rendszer, no és persze egy távcső is.

Sniper: Ghost Warrior 2
Ami a játék talán legjobban kivitelezett része, az a ballisztika, vagyis a valós fizika figyelembevétele. Nagyon nem mindegy, hogy egy lövést hogyan indítunk el egy bizonyos távolságból, a szélerősséget, a szélirányt és a gravitációt is figyelembe kell venni. Ebben ad némi segítséget a program, amennyiben a célkereszt mellett egy kis piros, a fentiek változásának tükrében szintén változó helyzetű karika jelzi az aktuális becsapódás helyét. Célzás közben a lélegzetünket is visszatarthatjuk, persze nem akármeddig. Közben a szélhelyzeten kívül szívverésünket is figyeli a játék, ami annyit tesz, hogy ha gyorsabb a pulzusunk, akkor jobban remeg a kezünk.
A HUD-hoz tartozik még egy mini térkép is, amely jelzi a látószögünket, illetve az ellenfelek hozzánk képest való helyzetét, és azt is, hogy azok gyanútlanok, avagy miránk vadásznak-e éppen. Azt is jelzi a program, ha az ellenség látótávolságába kerülünk, és ilyenkor a gyors visszakozás legtöbbször a legajánlatosabb taktika, mert ha észrevesznek bennünket, valami észveszejtő pontossággal és gyorsasággal lőnek le.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 9Gb
Video Card:NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better

DirectX®: 9.0c
Sound: DirectX Compatible Sound Card
Telepítés:

1.letöltöd
2.kibontod
3.mountolod
4.telepíted
5.játszolA tartalom megtekintéséhez, kérlek jelentkezz be vagy ha még nincs fiókod ide klikkelve regisztrálhatsz.
 
Top