PCgame Forza Horizon 4 Ultimate Edition (2018) MULTi16-ElAmigos

Info
Műfaj: Verseny 78 GB!
Portable
Nem - portable
Tárhely
Data.hu PRÉMIUM

black13

Thread Starter
Csatlakozott
Jan 22, 2020
Téma
287
Üzenetek
355
Reakció pont
315
Pontok
63
Díjak
3
  • FeatAward
  • Szép Téma
  • BronzeMedal
Újra töltés
Nem töltöm újra
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Playground Games
Kiadó: Xbox Game Studios
Méret : 78 gb


Forza Horizon 4 ismertető
A dinamikus évszakok mindent megváltoztatnak a Microsoft Studios és a Playground Games eddigi leglátványosabb Forza Horizon játékában! Utazz a történelmi Nagy-Britanniába, és vegyél részt egy hatalmas autós fesztiválon, aminek keretében nemcsak bajnok lehetsz, de bejárhatod a brit szigetek legszebb tájait, Anglia és Skócia felföldjeitől Edinburgh városáig, kis falvaktól hatalmas kastélyokig. Élvezd a festői tájakat egész évben: tavasszal, nyáron, ősszel és télen megváltozott táj, és egyedi, új lehetőségek várnak.

Most először a Forza sorozat történetében a Forza Horizon 4 egy megosztott, online világban játszódik, ahol az utakon autózva bármikor összefuthatsz más játékosokkal. Egy szerveren összesen 72 játékot lehet jelen, akik minden pillanatban ugyanazokat a körülményeket tapasztalják. A hatalmas világban dinamikus napszakok és időjárás teszi izgalmassá a versenyeket, és minden héten, a szerver által vezérelve új évszak köszönt be a tájon. A tavaszi esőket nyári napsütés, ősszel hulló falevelek, télen pedig mély hó, síkos utak és befagyott tavak váltják, amik így új területet jelentenek a versenyzéshez is! Élvezd a szabad barangolást egyedül vagy barátaiddal, és vegyetek részt az időnként felbukkanó Forzathon Live eseményeken!

Sosem volt még ekkora a Horizon fesztivál! 450 autóval ez az eddigi legnagyobb Forza Horizon autólista, a luxusjárgányoktól a terepjárókon át az extrém járművekig bármit vezethetsz. Indul a kampány versenyeken egyedül, vagy akár 4 fős kooperatív módban, lépdelj előre a ranglétrán, és válj Horizon Szupersztárrá! Minden évszakban egyedi kihívásokban teheted próbára magad, miközben a változó körülményekkel is meg kell küzdened. Ha a puszta versenyzés helyett mást csinálnál, vállalhatsz küldetéseket is. Ezek a narratív feladatok extra történetet csempésznek a Forza Horizon világába, hiszen utasokat szállíthatsz, vagy más, kisebb munkákat végezhetsz az autód volánja mögött.

Éld a Horizon életet! Nagy-Britanniában már nem csak vendég vagy, itt is élhetsz! Saját ingatlant szerezhetsz, a kis házaktól a nagy kastélyokig, ahol garázsokban állíthatod ki autóidat, karakteredre pedig egyedi ruhákat vehetsz. Élvezd az angol tájak szépségét saját, virtuális otthonodból is! Ha pedig nem elég, amit a karrier kínál, indítsd el a Forza Horizon 4 másik újdonságát, az útvonalszerkesztőt, és hozz létre egyedi, saját futamokat! Oszd meg alkotásaidat a közösséggel, vagy töltsd le mások versenyeit, és tedd magad próbára!

A Forza Horizon 4-ben bármi, amit teszel, az előrehaladást szolgálja. Akár versenyzel, felfedezel, vagy csak fested és tuningolod a kocsikat, a karriered előrehalad. Közvetítsd a játékot Mixeren, az integrációnak köszönhetően ugyanis még élő streameléssel is haladhatsz a játékban, ráadásul nézőid is beleszólhatnak az eseményekben az interaktív közvetítéseknek köszönhetően!

A Forza Horizon 4 egyúttal a technika csúcsa, amit kifejezetten PC-re és Xbox One X konzolra fejlesztettek. Most először, a világ legerősebb konzolján alkalmad nyílik 60 fps-ben élvezni a nyílt világú játékot, de választható natív 4K felbontás is a maximális képminőség érdekében. Ugyancsak ebben a játékban debütál a McLaren Senna hiperautó, a brit gyár valaha létrehozott leggyorsabb és legfejlettebb autója. Vezesd először a Forza Horizon 4-ben!

Gépigény


Minimum
Operating system: Windows 10 version 15063.0 or higher
Architecture: x64
Keyboard: integrated keyboard
Mouse: Integrated Mouse
DirectX: DirectX 12 API, hardware function level 11
Memory: 8 GB
Video memory: 2 GB
Processor: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz or Intel i5 750 @ 2.67Ghz
Graphics: NVidia 650TI or NVidia GT 740 or AMD R7 250x

Ajánlott
Operating system: Windows 10 version 15063.0 or higher
Architecture: x64
Keyboard: integrated keyboard
Mouse: Integrated Mouse
DirectX: DirectX 12 API, hardware function level 11
Memory: 12 GB
Video memory: 4 GB
Processor: Intel i7-3820 @ 3.6Ghz
Graphics: NVidia GTX 970 or NVidia GTX 1060 3GB or AMD R9 290x or AMD RX 470

Languages: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Polish, Portuguese-Brazil, Russian, Czech, Hungarian, Turkish, Japanese, Korean, Chinese (Traditional), Chinese (Simplified)
Dubbing/Audio: English, French, German, Spanish (Mexico), Portuguese-Brazil


Info Scene [Update 1.332.904.2] +[Update 1.404.531.2]


ElAmigos release, game is already cracked after installation (crack by Lootbox). Updated to version 1.332.904.2 (08.08.2019).
Fortune Island DLC + LEGO Speed Champions DLC are included and activated (+ some small DLCs). Installation time with 4 threads CPU - 4 minutes SSD / 10 minutes normal HDD.

Instructions: enable Developer Mode, install game, disable network card/block game with firewall, play from Start Menu icon. Windows 10 is required (tested on build 1903). MSI Afterburner/Rivatuner and similar applications must be closed before running the game.

Is include Forza Horizon 4 update 1.404.531.2 (16.03.2020), 7.53GB
New DLCs up to the date of update are included.


Telepítés:

1.Letöltöd
2.kibontod
3.engedélyezd a fejlesztői módot!
4.MOUNTOLOD telepíted, a játék exe fájlt blokkold a tűzfalban!
4.A játékot indítsd a start menűből!
5. játék indítás elött ne indítsd el az MSI Afterburner/Rivatuner programot mert fekete képernyő(black screen fogad!) és nem lép tovább!

Tartalmazza a Update 1.332.904.2] +[Update 1.404.531.2] javításokat!
A tartalom megtekintéséhez, kérlek jelentkezz be vagy ha még nincs fiókod ide klikkelve regisztrálhatsz.
 
Top