PCgame Enemy Front codex (2014)

Info
MŰFAJ: Akció,
Portable
Nem - portable
Tárhely
Data.hu PRÉMIUM

black13

Thread Starter
Csatlakozott
Jan 22, 2020
Téma
310
Üzenetek
353
Reakció pont
262
Pontok
63
Díjak
3
  • FeatAward
  • Szép Téma
  • BronzeMedal
Újra töltés
Nem töltöm újra

CÍM: Enemy Front
MŰFAJ: Akció
FEJLESZTŐ: CI Games
KIADÓ: CI Games
MEGJELENÉS DÁTUMA: 2014. jún. 10.
Méret : 7,98 GB


Tartalom:

A CI Games (leánykori nevén City Interactive) fejlesztése egy nem annyira megszokott felütéssel kezd, avagy a Lengyelországban tudósító, amerikai újságíró, Robert Hawkins bőrébe bújva ismerhetjük meg az ellenállás névtelen hőseit, akik szembe mertek szállni a náci hadigépezettel. Főszereplőnk egyébként eredetileg csak bemutatta a háború szörnyű, tragikus eseményeit, majd egy szomorú fordulat következtében már az elnyomás és tömegpusztítás ellen harcolók soraiba került, így fegyvert ragadva és kiállva saját és mások szabadságáért. Persze megvan a dologban a tipikus klisé, miszerint a jó amerikai az igazi amerikai, aki más kultúrákat ment meg, hiszen a lengyelek vagy franciák maguktól inkompetensek lennének, ráadásul ez különösen fura egy lengyel stúdiótól, de nézzük el nekik, sokan hordják azt a bizonyos rózsaszín, USA-szemüveget.

Szóval a lényeg az, hogy az Enemy Front jóvoltából az európai névtelen hősök és partizánok oldalára nyerünk betekintést, miközben bejárjuk a hatórányi kampány befejezéséhez szükséges utat, kiemelt figyelmet szánva Varsónak, ami a játék legfőbb helyszíne. A műfaj FPS, tehát belső nézetből lövöldözhetjük végig a már említett időtartamot, a CI Games produkciója pedig tartalmaz minden fontos összetevőt, ami a zsánert jellemzi, sőt, még többet is a jól bevált formuláknál.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
Op. rendszer: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processzor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
Memória: 3 GB RAM
Grafika: NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 10 GB szabad hely

Telepítés:

1.letöltöd
2.kibontod
3.mountolod
4.telepíted
5.crackeled (Crack Fix)
6.játszol


Saját véleményem a játékról! Sokan szidják én azon,kevesek közé tartozom aki nem! Nincs vele az égvilágon semmi baj (vannak benne búgok),de mondjon már valaki olyan AAA-S játékot amiben nincs! Szóval mondhat bárki bármit a City Interaktív új nevén a CI Games igenis kitett magáért!


A tartalom megtekintéséhez, kérlek jelentkezz be vagy ha még nincs fiókod ide klikkelve regisztrálhatsz.
 
Top