Netlinkek

 Elfelejtett Jelszó
 Regisztrálok
Megtekintve: 887|Válasz: 0

A leggázabb nyári divatbakik, amikről le kellene már szoknunk

[Cím másolása megosztáshoz]

1494

Téma

310K

Válasz

510K

Pont

Elérhetetlen

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Pont
55800

Aktív tagBulvár I

  • Kapott 11 köszi
  • Adott 110 köszi
Elküldve 2017-6-19 19:23:24 | Mindent mutat |Olvasó mód
A leggázabb nyári divatbakik, amikről le kellene már szoknunkKint hagyjuk a fokhagymagerezdeket Amikor egy rövidgatyóról már nem tudjuk eldönteni, hogy valóban nadrág-e vagy inkább övre hasonlít, akkor valószínűleg meg kell kímélnünk tőle az utca emberét. A férfiak szerint sem dögös a fenékvillantás, az ízléstelen találóbb kifejezés. Sem a nyári kánikula, sem pedig "az egyszer élünk, de akkor nagyon" ékesszólás nem kifogás erre a ruhadarabra.
Túl rövid nadrág
Amikor a kontraszt nem menő Lehet, hogy a retró trendek harsogtak a kontrasztos melltartó-blúz kombóért, de mára leáldozott a csillaguk, mégis rengetegen esnek bele ebbe a divatgödörbe. Ideje hozzáadni a "ma is tanultam valamit" szekcióhoz, hogy nem veszünk fel fekete fehérneműt fehér felsőhöz (bocs a túltolt "f"-ekért), átlátszó alá pedig pláne nem.
A Szex és New York Carrie-je sem tanulta meg a leckét
Szexi vállak rusnya pántokkal De miért? Kérdezné Fluimucil Ábel, és hasonlóképp kamillázunk mi is, amikor egy melltartópántokkal megspékelt, váll nélküli felső halad el mellettünk az utcán. A dögös szabású blúz pont attól lenne csábos, hogy teljesen szabad utat ad a vállnak, de a plusz pántokkal be lehet biztosítani a ciki belépőt.

Zokni és szandál, az örök klasszikusÁltalában az idősebb korosztályra jellemző a klasszikus zokni-szandál kombó meghitt párkapcsolata, de sajnos a fiatalok között is bőven akad olyan, aki még mindig felveszi a nylont a nyitott orrú cipőhöz. Két jó érvünk is van amellett, hogy ezt hanyagolni kellene. Az egyik, hogy nyár van, ergó a 30 fokban nem szükséges a felesleges lábmelegítő. A másik, hogy szimplán nem egy dögös viselet.
Ez itt a zokni-szandál blues
Flip-flop mindenüttA másik örök kedvenc és szintén tipikus nyári szett: a flip-flop esete a farmernadrággal. Persze ki hibáztatna minket, ha még a világsztárok sem tanulták meg a leckét? Ezt a kört most Kim Kardashian, Kate Hudson és Irina Shayk is benézte.


Válasz írásához be kell jelentkezni Belép | Regisztrálok

Pontszerzési szabályok

Archivum|Mobil|Darkroom|Netlinkek  

GMT+1, 2019-5-21 10:13 , Processed in 0.211601 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Gyorsválasz Fel Vissza a listához