Netlinkek

 Elfelejtett Jelszó
 Regisztrálok
Megtekintve: 99|Válasz: 0

[Teljes évad] A rejtély - (Fringe) 5. teljes évad 2012

[Cím másolása megosztáshoz]

3512

Téma

5866

Válasz

210K

Pont

Elérhetetlen

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Pont
27389

Aktív tagTéma medál III

  • Kapott 752 köszi
  • Adott 0 köszi
Elküldve 2019-5-11 13:26:24 | Mindent mutat |Olvasó mód
A rejtély - (Fringe) 5. teljes évad  2012
színes, szinkronizált, amerikai-kanadai, sci-fi/thriller sorozat, BDRip.AVC.Hun (mp4)rendező: Paul A. Edwards, Brad Anderson, Fred Toye
forgatókönyvíró: J.J. Abrams, Alex Kurtzman, Roberto Orci
operatőr: Tom Yatsko
jelmeztervező: Marie Abma, Joanna Brett
zene: Michael Giacchino
vágó: Tanya M. Swerling, Jon Dudkowski, Scott Vickrey

szereplők:
Anna Torv (Olivia Dunham)   Pikali Gerda
Joshua Jackson (Peter Bishop)   Seszták Szabolcs
John Noble (Dr. Walter Bishop)   Végh Péter
Jasika Nicole (Astrid Farnsworth)   Kelemen Kata

A történet kulcsfigurája Olivia Dunham (Anna Torv), aki mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop (John Noble), valamint annak fia, Peter Bishop (Joshua Jackson) vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak, s a szálak a legmagasabb körökig vezetnek.
Az 5. évad a sorozat utolsó évada. A történet 2036-ban folytatódik és szorosan kapcsolódik a 4. évad 19. epizódjához, a "Tranzitlevelek" című részhez. Itt a Fringe csapatnak a Figyelőkkel kell felvenni a harcot, akik teljesen átvették a hatalmat a világ felett és egyfajta orwelli rendszert vezettek be.

Informations by PirateClub MediaInfo v1.1

A rejtély s05e01 A gondolategyesítő
Videó információk:
Méret: 343,49 MB
Hossz: 0:43:31
Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec)
Felbontás: 720 x 404 pixel
Bitráta:
Képkockák száma/mp: 23.976
Oldalarány: 16/9

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: A_AAC/MPEG4/LC (AAC LC)
Csatornák száma: 2
Bitráta:  
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
1. A gondolategyesítő (Transilience Thought Unifier Model-11)
2036-ban Péter, Astrid, Walter és Etta kiszabadítják Oliviát a borostyánból. Miután megtörtént, felfedezik Olivia kezében tarja a megfigyelők elleni fegyver megtalásának a kulcsát. Waltert elfogják.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

2. Kerülőút (In Absentia)
Mivel a gondolategyesítő nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, és nem sikerül kinyerniük Walter elméjéből a figyelők legyőzésére irányuló tervet, a csapat kénytelen más megoldást keresni. Walter azt javasolja, hogy menjenek be a harvardi laboratóriumába, hátha készített valamiféle feljegyzést annak idején, Etta azonban rossz hírt közöl: a Harvardot évek óta megszállva tartják a figyelők. Ám Walter ismer egy titkos alagutat, amin át bejuthatnak az épületbe.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

3. Fogságban (The Recordist)
A csapatnak sikerül kiszedni a borostyánból az egyik kazettát, amin Walter utasítást hagyott 2015-ben, és megtudják, hogy Pennsylvaniába kell menniük, megkeresni valamit. A koordináták által behatárolt helyen azonban csak erdős területet találnak, és teljesen tanácstalanok, hogy hogyan tovább. Ekkor azonban fura külsejű erdei emberek elfogják, és a táborukba vezetik őket, ahol a vezetőjük felismeri Waltert, Oliviát és Petert, mint az eredeti Rejtély-csapat tagjait.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

4. A golyó, amely megmentette a világot (The Bullet That Saved the World)
Peter bemegy a városba benzint szerezni, és közben útba ejt egy boltot is, hogy nyakláncot vegyen Ettának. Azonban egy figyelőnek gyanús lesz, és olvasni akar a gondolataiban, amit Peter sikertelenül próbál megakadályozni, így a figyelő megtudja, hogy Etta is a szökevényekkel van. Ráadásul az egyik lojalista tiszt, aki valójában az Ellenállás tagja, megbukik a biztonsági ellenőrzésen, és miközben kivallatják, további adatokat tudnak meg az Ellenállásról. A csapat fülest kap, hogy a figyelők rájöttek, hogy a Harvard Egyetem laborjában vannak, ezért kénytelenek beborostyánozni a labort, és elmenekülni onnan.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

5. A fekete lyuk (An Origin Story)
Míg Olivia, Peter és Walter Etta lakásán vannak, Astrid továbbra is a kazetták kiszabadításával foglalkozik a laborban. Azonban robbanásveszélyes anyagokat talál, amit Walter hagyott ott még régen, ezért egy időre fel kell függesztenie a munkálatokat. Anil és társai elfognak egy figyelőt, akinél egy olyan szerkezet van, ami féreglyukat nyit a jelen és a jövő közt, amit a figyelők szállítófolyosónak használnak. Peternek az az ötlete támad, hogy az eszköz segítségével tegyék tönkre a szállítófolyosót.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

6. Tükörország (Through the Looking Glass and What Walter Found There)
Walter ismét kiszabadít egy kazettát a borostyánból, és az útmutatása alapján egyedül elindul, hogy megtalálja a terv következő részét. Egy olyan épületbe vezet az útja, amit már 20 évvel korábban megrongált a figyelők egy fénybombája, így az épületben található lakásba nem könnyű bejutni. A helyszínen Walter belép egy úgynevezett zsebuniverzumba.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

7. Pillantás a jövőbe (Five-Twenty-Ten)
Peter, a figyelők technológiájának köszönhetően, jövőbe látó képessége segítségével merényletet tervez a megszállók ellen. Eközben a csapat megnézi az ötödik kazettát, és az utasításoknak megfelelően elindulnak megkeresni egy újabb eszközt. Azonban azt az épületet, ahol elrejtették, már lerombolták, és a törmelék eltakarításához olyan csúcstechnológiára van szükségük, amit csak Nina Sharptól tudnak megszerezni.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

8. Az emberi faj (The Human Kind)
Peter arra törekszik, hogy megölje Windmark parancsnokot. Olívia egy tárgy után kutat ami segíthet egy harcban, ami elvezeti e titokzatos nőhöz.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

9. A fekete könyv (Black Blotter)
A zsebuniverzumban talált rádió elkezd jeleket sugározni, de a csapat nem tud segítséget kérni Waltertől a dekódoláshoz. A csapat többi tagja Anil segítségével behatárolja a helyet, ahonnan a rádiójel ered, és Peter elindul Oliviával megkeresni az adás forrását. A jel egy erdőbe vezeti őket, ahol néhány figyelő, lojalista és ellenálló csontvázára bukkannak.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

10. Titkos bázis (Anomaly XB-6783746)
A Rejtély csapat megpróbál kommunikálni a figyelő gyermekkel, Michaellel, hogy megtudjanak valamit Szeptember tervéről, vagy a Donald nevű emberről, de a fiú nem reagál. Olivia felhívja Nina Sharpot, és segítséget kér tőle, ő pedig elviszi a csapatot egy titkos laboratóriumba, ami a Massive Dynamicsé volt, és ahol figyelőkkel kísérleteztek.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

11. A terv része (The Boy Must Live)
Walter ráébred, hogy a látomások, amiket Michaeltől kapott, valójában a tudatalattijából származnak, ezért befekszik az izolációs tartályba, hogy további részletekre is fényt derítsen. Walter újraéli a Donalddel való találkozását, és rájön, hogy egy lakásban történt, New York keleti részén. A csapat felkeresi a helyszínt, ahol megtalálják a Donald O'Connor néven élő szeptembert.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

12. Mentőakció (Liberty)
Miután Michael feladja magát Windmark kapitánynak, egy szigorúan őrzött intézménybe viszik, ahol megpróbálják tanulmányozni, de rádöbbennek, hogy képtelenek olvasni az agyában. Alaposabb vizsgálat után rájönnek, hogy az intelligenciája meghaladja a figyelőkét, ezért Windmark visszatér 2609-be, és azt javasolja felettesének, hogy a biztonságuk érdekében öljék meg a fiút. Broyles ügynöknek sikerül kiderítenie, hol tartják fogva Michaelt, és értesíti a Rejtély-csapatot.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

13. Végzetes ellenség (An Enemy of Fate)
A csapat olyan eszközt próbál készíteni, aminek a segítségével Michaelt el tudják küldeni 2167-be, hogy megakadályozza az emberek figyelőkké válását. Ehhez egy féregjáratot akarnak nyitni, és segítséget kérnek Decembertől, azonban mielőtt átadhatná nekik a szükséges alkatrészt, megölik a lojalisták. Mivel 2036-ban nem létezik megfelelő technológia, Astrid felveti az ötletet, hogy a figyelők egyik szállítófolyosóját használják fel a saját céljaikra.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.Saját feltöltés, jelszó nincs.
Ha elégedett vagy a feltöltéseimmel, kérlek valamelyik linkemen keresztül
vásárolj vagy hosszabbítsd meg a data prémium előfizetésedet,
ezzel támogass a munkámban.
Köszönöm.
Amit a data töröl, kérésre megpróbálom újratölteni.
Válasz írásához be kell jelentkezni Belép | Regisztrálok

Pontszerzési szabályok

Archivum|Mobil|Darkroom|Netlinkek  

GMT+1, 2019-8-23 01:41 , Processed in 0.076063 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Gyorsválasz Fel Vissza a listához