Netlinkek

 Elfelejtett Jelszó
 Regisztrálok
Megtekintve: 89|Válasz: 0

[Teljes évad] A rejtély - (Fringe) 2. teljes évad 2008

[Cím másolása megosztáshoz]

3512

Téma

5866

Válasz

210K

Pont

Elérhetetlen

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Pont
27389

Aktív tagTéma medál III

  • Kapott 752 köszi
  • Adott 0 köszi
Elküldve 2019-5-11 13:23:31 | Mindent mutat |Olvasó mód
A rejtély - (Fringe) 2. teljes évad  2008
színes, szinkronizált, amerikai-kanadai sci-fi/thriller sorozat, HDTVRip.XviD.Hunrendező: Paul A. Edwards, Brad Anderson, Fred Toye
forgatókönyvíró: J.J. Abrams, Alex Kurtzman, Roberto Orci
operatőr: Tom Yatsko
jelmeztervező: Marie Abma, Joanna Brett
zene: Michael Giacchino
vágó: Tanya M. Swerling, Jon Dudkowski, Scott Vickrey

szereplők:
Anna Torv (Olivia Dunham)   Pikali Gerda
Joshua Jackson (Peter Bishop)   Seszták Szabolcs
John Noble (Dr. Walter Bishop)   Rudas István
Jasika Nicole (Astrid Farnsworth)   Kelemen Kata
Lance Reddick (Phillip Broyles)   Forgács Péter
Blair Brown (Nina Sharp)   Menszátor Magdolna
Mark Valley (John Scott)   Schnell Ádám

A történet kulcsfigurája Olivia Dunham (Anna Torv), aki mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop (John Noble), valamint annak fia, Peter Bishop (Joshua Jackson) vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak, s a szálak a legmagasabb körökig vezetnek.
A sorozat főszereplői Olivia Dunham FBI-ügynök, és az őt segítő két civil: Dr. Walter Bishop és a fia, Peter Bishop. Olyan ügyeket vizsgálnak (telepátia, levitáció, láthatatlanság, felélesztés stb), amikre csak a jelenlegi tudomány határain túl található magyarázat (innen ered a sorozat címe, fringe science: az ismert tudomány határa). A világban sok furcsa, látszólag különálló esemény zajlik (egy újszülött, aki néhány óra leforgása alatt megöregszik és meghal; gyógyíthatatlan betegségből felépülő beteg stb.) Valójában ezek összefüggnek, és mind egy kísérletsorozat részei, amit Profilnak neveznek, akik tudnak róla (néhány kormányügynökség, a Massive Dynamic nevű vállalat). Nem tudni, ki áll a kísérlet hátterében, és mi a célja.

Informations by PirateClub MediaInfo v1.1

A rejtély s02e01 Zuhanás a jelenbe
Videó információk:
Méret: 350,67 MB
Hossz: 0:41:14
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 624 x 352 pixel
Bitráta: 996 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 180 Kbps VBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
1. Zuhanás a jelenbe (A New Day in the Old Town)
Olivia különös balesetet szenved. Karambolozik az autójával, de a kiérkező helyszínelők nem találják sehol. Mintha nem is ült volna az autóban senki. Majd helyszínelés közben váratlanul kiesik a szélvédőn. Mivel Amy Jessup, az intézkedő ügynök is szemtanúja lesz az esetnek, Peter kénytelen beavatni őt is a rejtélyes ügyekbe.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

2. Vágyrajárók éjszakája (Night of Desirable Objects)
Olivia a kórházban tér magához, de csak arra emlékszik, hogy bántani akarják. Hamarosan a kórházban is megtámadják. Walter egy korábbi áldozatot vizsgál, és megállapítja, hogy az illető egy alakváltó prédája lett. Valószínűleg annak az alakváltóénak, akit valamilyen felsőbb utasításra azzal
bíztak meg, hogy ölje meg Oliviát.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

3. Robbanófejek (Fracture)
Egy pennsylvaniai kisvárosban hét embernek veszett nyoma. A helyi hatóságok az eseteket lezáratlan ügyként könyvelik el, mígnem Olivia és az FBI önkényesen elő nem veszi az aktákat az ügynöknő korábbi eltűnése miatt. Összefüggéseket keresnek, de a megoldás helyett újabb rejtélyes ügybe keverednek. Kiderül, hogy egy mutánssal van dolguk, akinek a létéről addig senki sem tudott.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

4. Az idő rabjai (Momentum Deferred)
Egy vasútállomáson látszólag minden ok nélkül felrobban egy ember. A dolog furcsasága az, hogy a robbanás után semmilyen maradványt, illetve robbanószerre utaló nyomot nem találnak. Az áldozatot Walter vizsgálni kezdi, és idővel rájön, hogy maga az ember volt a robbanószer, miután olyan anyag került a szervezetébe, ami szétroncsolta. Olivia összefüggést talál egy régi katonai program és a mostani események között. Olyan kísérletre derül fény, amelyben Irakban állomásozó katonákat kezeltek mérgezések ellen. A helyszínen Peter és Oliviai megtudja egy orvostól, hogy ki lehet a következő öngyilkos merénylő, és kiderül az is, hogy ezeket az embereket a háttérből irányítják.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

5. Álomkontroll (Dream Logic)
Bell újabb térugrással magához rendeli Oliviát, hogy figyelmeztesse, nagy veszély fenyegeti mindkét világot. Olyan vihartól, háborútól tart, amely az egyik univerzumot biztosan elpusztítja. Az alakváltóknak azonban csak akkor sikerül megnyitniuk a tér-kaput a világok között, ha megtalálják az ehhez szükséges adatokat birtokló személyt. Bell azt tanácsolja Oliviának, hogy mindenképpen az alakváltók előtt találja meg az illetőt, különben a katasztrófát nem lehet elkerülni. Charlie azonban kiszedi Oliviából az információt, mielőtt a nő rájönne, hogy ő is alakváltó.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

6. A lény (Earthling)
Rejtélyes gyilkosságok történnek Seattle-ben, amiket még rejtélyesebb halálesetek követnek, miután a gyilkosok röviddel tettük után végelgyengülésben meghalnak. A nyomok egy alváskutató intézetbe vezetnek, ahol Dr. Nayak olyan chipet fejlesztett ki, mely az agyba ültetve megszünteti az alvajárást és az alvászavart. De miután az áldozatok mind az orvos betegei voltak, felmerül a gyanú, hogy a chippel más célja is lehetett a feltalálónak. Walter rájön, hogy a szerkezet adatokat továbbít, így akár az ember álmaiba is beleláthatnak azok, akikhez a chip a jeleket továbbítja. Sőt, irányíthatják is azokat.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

7. Totális irányítás (Of Human Action)
Természetfeletti lény garázdálkodik Bostonban. A gyilkosságok Broyles egy négy évvel ezelőtti ügyére utalnak, amit azóta sem tudott lezárni. Egy orosz férfi testvérét furcsa organizmus fertőzte meg, a lény az emberek sugárzásából táplálkozik és tartja fenn magát. Molekuláris összetételét azóta sem fejtette meg senki, így Walterre hárul a feladat, remélve, hogy ezáltal véget vethetnek a gyilkosságoknak.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

8. Az őrangyal (August)
A Massive Dynamic újabb tudományos kísérlete szedi áldozatait. A tudósok robotpilóta-programnak álcázott kísérletsorozatot folytattak, melynek során elérték, hogy alanyaik mások agyát irányíthassák. Ezúttal egy kamasz fiú és felnőtt elrablói tartják rettegésben Broyles-t és az osztályt, miután nyomukban több áldozatot is hagynak, minden különösebb indíték nélkül. Az akciócsoport kézre is keríti az elkövetőket, ám a fiú megszökik, és Petert teszi meg új kísérőjének. Ekkor válik világossá, hogy a fiú irányítja az eseményeket és most már Petert használja fel céljai eléréséhez.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

9. Hulljon a férgese! (Snakehead)
A Figyelők egyike fényes nappal elrabol egy lányt. Oliviáék értetlenül állnak az eset előtt, hiszen eddig abban a tudatban éltek, hogy a Figyelők csak passzív résztvevői a mindennapjainknak, és nem avatkoznak bele a történésekbe. Mint kiderül, Christine-nek egy repülőgépen kellett volna lennie, ami hamarosan a tengerbe zuhan. A Figyelők maguk csodálkoznak társuk lépése miatt, ám úgy döntenek, az események folyamatát nem szakíthatják meg, ezért a lánynak mindenképpen meg kell halnia. August azonban továbbra is védelmébe veszi a lányt, és akár saját élete árán is, de megmenti őt.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

10. Szürkeállomány (Grey Matters)
Boston egyik kikötőjében tucatnyi hullára bukkannak. Csupán egyetlen túlélőt találnak, akinek egy ismeretlen szer hatására bélféreg fejlődött ki a szervezetében, ahogy a többi áldozat testében is. Olivia először arra gyanakszik, hogy újfajta kábítószert próbálnak becsempészni az országba, hiszen a hajó és annak szállítmánya egyértelműen kapcsolatban állt a Triaddal. A kifizetések alapján eljutnak egy magánszemélyhez, aki tetemes összeggel támogatott egy pekingi építőipari céget, amiről persze kiderül, hogy nem is létezik. A nyomok ezek után egy kínai orvoshoz vezetnek, aki kísérleteihez használta fel az elhunyt embereket.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

11. Temetetlen múlt (Unearthed)
Olivia és az FBI három rejtélyes esetre lesz figyelmes. Három beteg, akiket valamikor Dr. Paris kezelt, egyik pillanatról a másikra felgyógyul a hosszú éveken át tartó betegségéből. Mindhármuk koponyáján különös vágás található, ami arra utal, hogy kiemeltek valamit az agyukból. A sorozatos vizsgálatok szerint abból az állományból, amely az emlékekért is felelős. Walter fején is találnak heget, ami arra utal, hogy talán ő is meggyógyulhat.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

12. Torzszülöttek (Johari Window)
Lisát egy rosszullét után kórházba szállítják, ahol az agyhalál beállta után épp a szerveit operálnák ki, mikor váratlanul magához tér. Számára ismeretlen dolgokról kezd beszélni, többek között szigorúan titkos katonai kódokról. Lisa emellett oroszul is beszél, így az FBI eljut egy férfihoz, aki a haditengerészetnél szolgált azon a tengeralattjárón, melyen sugárfertőzés volt.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

13. A mélység titka (What Lies Below)
Egy férfi váratlanul rosszul lesz egy hatalmas irodaház liftjében. Mire az információs pulthoz ér, holtan esik össze, vérével megfertőzve az ott tartózkodókat. Félórával később a közelében lévő futár is hasonló módon hal meg. Az FBI hermetikusan lezárja az épületet, csak azokat engedik ki, akikről bebizonyosodik, hogy egészségesek. A teszteléskor kiderül, hogy Peter megfertőződött, és ha Walter nem találja meg az ellenszert, rövid időn belül meghal.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

14. A Bishop reneszánsz (The Bishop Revival)
Egy esküvőn szörnyű tragédia történik, ismeretlen fertőzés miatt a násznép fele meghal. A vizsgálatok kiderítik, hogy a tömeges halált olyan méreg okozta, amellyel az elkövető tetszés szerinti génállományokat támad meg. Walter bevallja, hogy az édesapja valamikor részt vett a náci Németország tudományos kísérleteiben. A szer összetételét viszont csak ő ismerte, ezért Walter nem érti, hogy kerülhettek az adatok más kezébe.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

15. A jövő temetője (Jacksonville)
Egy New York-i épület váratlanul összeomlik. Az ott dolgozók nagy része meghal, de akad egy túlélő, aki valamilyen módon összenőtt egy másik áldozattal. Walter tudja, bekövetkezett az, amire William Bell Oliviát figyelmeztette: megnyílt az átjáró az univerzumok között. Az incidens során a sérült épület helyére a másvilág egyik épülete kerül, de cserébe ebből a világból is át kell mennie egy hasonló épületnek, hogy megmaradjon az univerzumok közötti egyensúly. Olivia feladata ezt az épületet megtalálni.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

16. Peter (Peter)
Olivia a dimenzióváltás során felfedi Walter egyik titkát, és visszaszerzett képességével rájön Peter valódi kilétére. Walter, annak reményében, hogy Olivia nem jelenti az FBI-nak, teljesen beavatja Peter múltjába, és beismeri, hogy fia iránt érzett szeretete sodorta veszélybe a két világot. Peter semmit sem sejt, ám csak idő kérdése, hogy rájöjjön az igazságra.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

17. Fertőzöttek (Olivia In the Lab With the Revolver)
Valaki képes rákos daganatokat átadni az embereknek, noha a rák nem fertőző. Olivia rájön, hogy az áldozatok egykor mind ugyanannak a kísérletnek a résztvevői voltak, amelyben ő is részt vett, így ő maga is veszélyben van. Hamarosan egykori osztálytársa meg is jelenik a lakásán, és miután ártalmatlanítja, megtudja a férfitól, hogy képességével véletlenül megölte hajdan a húgát. Olivia nem tudja eldönteni, elmondja-e Peternek az igazságot a kilétével kapcsolatban.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

18. A fehér tulipán (White Tulip)
Allister Peck, a nagynevű tudós lehetővé teszi az időutazást. Ám ezek az időugrások számos áldozattal járnak. Olivia és Bishop sikeresen a nyomára akadnak, de képtelenek elkapni. A férfi a menyasszonyát szeretné megmenteni, aki évekkel ezelőtt autóbalesetben halt meg. Walter igyekszik lebeszélni erről, de Peck hajthatatlan. Ám az utolsó ugrás olyan energiákat szabadíthat fel, ami rengeteg áldozattal járhat.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

19. Ember a másvilágról (The Man from the Other Side)
A másvilágról érkező alakváltók egy egész sereget próbálnak áthozni a párhuzamos univerzumból. A csapat Walter újabb régi tapasztalatából kiindulva azt feltételezi, hogy hanghullámok és rezgések segítségével nyitják majd a kaput, de miután a két világ közti időegyenlőség gyorsan közeledik, Oliviáéknak is sürgősen lépniük kell. A szerkezettel sikerül meggátolni az átjáró megnyílását, Peter azonban ennek következtében rájön, hogy ő is a Másvilágról származik.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

20. Az üvegszív (Brown Betty)
Peter hirtelen eltűnése után, Walter egyre sürgeti Oliviát, hogy próbálja fiát felkutatni, de a nőnek más feladatai is vannak, ráadásul a húga kislányára is neki kell felügyelnie. A munkája miatt viszont arra kényszerül, hogy Astridre bízza Ellát, ezért beviszi a laborba. Ella addig nyaggatja Walter, míg a tudós mesélni kezd neki saját, hátborzongató tapasztalataiból.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

21. Északnyugati átjáró (Northwest Passage)
Miután világossá válik Peter számára, hogy Walter nem az apja, elhagyja a csapatot. Akaratlanul is belecsöppen egy gyilkossági nyomozásba, ahol egy korábbi esethez hasonlóan végeztek az áldozatokkal. Peter rájön, hogy az alakváltók a nyomában járnak. Közben Walter sajátos módszerrel próbál fia nyomára bukkanni. Olivia azonban megelőzi, és megtalálja Petert.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

22. Odaát - 1 (Over There: Part 1)
Walter vezetésével Olivia és egy csapat cortexifanos gyermek a párhuzamos univerzumba készül, hogy visszahozzák onnan Petert, akit előzőleg az ottani apja juttatott át azzal a szándékkal, hogy segítsen neki megépíteni egy fegyvert, amivel mindkét világot elpusztíthatják. A Másvilágon a miénkhez hasonlóan zajlik az élet, az emberek alteregói ugyanúgy élnek és teszik a dolgukat. Peter odaát találkozik a valódi édesanyjával és igyekszik megérteni azt a tervet, amiben édesapja a segítségét kérte.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

23. Odaát - 2 (Over There: Part 2)
Miután a csapat átjutott a párhuzamos univerzumba, Petert kell megkeresniük. Walter azonban megsebesül, ezért kórházba kerül. Olivia Bell segítségével megtalálja a tudóst és megszökteti onnan. Walter másik énje ekkor kiadja a parancsot az utazók felkutatására. Peter egy tervrajzot kap, melynek segítségével egy különleges szerkezetet kellene beindítania. Apja szerint ezzel megmenthetné a világot, ám mint kiderül a gép inkább elpusztítaná a másikat. A csapat, ha megfogyatkozva is, de visszajut a saját világába, ám Olivia helyett az ő hasonmása jön át Peterrel és Walterrel.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.Saját feltöltés, jelszó nincs.
Ha elégedett vagy a feltöltéseimmel, kérlek valamelyik linkemen keresztül
vásárolj vagy hosszabbítsd meg a data prémium előfizetésedet,
ezzel támogass a munkámban.
Köszönöm.
Amit a data töröl, kérésre megpróbálom újratölteni.
Válasz írásához be kell jelentkezni Belép | Regisztrálok

Pontszerzési szabályok

Archivum|Mobil|Darkroom|Netlinkek  

GMT+1, 2019-8-23 01:03 , Processed in 0.103585 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Gyorsválasz Fel Vissza a listához