Netlinkek

 Elfelejtett Jelszó
 Regisztrálok
Megtekintve: 389|Válasz: 2

[Teljes évad] A küszöb - (Threshold) 2005

[Cím másolása megosztáshoz]

2935

Téma

3741

Válasz

110K

Pont

Elérhetetlen

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Pont
19802

Aktív tagTéma medál III

  • Kapott 497 köszi
  • Adott 0 köszi
Elküldve 2017-6-18 07:00:18 | Mindent mutat |Olvasó mód
grabacs szerkesztette ezt a hozzászólást. Idő: 2017-6-18 19:26

A küszöb - (Threshold)   2005
színes, szinkronizált, amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviDrendező: Norberto Barba, Peter Hyams, David Jackson, Tim Matheson, Bill L. Norton, John Showalter, David S. Goyer
forgatókönyvíró: Amy Berg, André Bormanis, Brannon Braga, Andrew Colville, David S. Goyer, Anne McGrail, Barbara Nance, Dan O'Shannon, Bragi F. Schut
zeneszerző: Ramin Djawadi, Steve Jablonsky
producer: André Bormanis, David Livingston, Karen Moore
vágó: Conrad Smart, Heather MacDougall

szereplők:
Carla Gugino (Dr. Molly Anne Caffrey)
Brian Van Holt (Sean Cavennaugh)
Brent Spiner (Dr. Nigel Fenway)
Robert Patrick Benedict (Lucas Pegg)
Peter Dinklage (Arthur Ramsey)
Charles S. Dutton (J.T. Baylock)
Matt Sigloch (Rice)
Mark Berry (Hargrave)
Scott MacDonald (Manning)
Diane Venora (Andrea Hatten)

A drámai sorozat egy csapat szakértő kalandjait mutatja be, akiket az amerikai haditengerészet egyik rémisztő felfedezése miatt hívtak össze: találtak egy földönkívüli járművet az Atlanti óceán közepén, mely megtámadott egy hajót. S azóta különös dolgok történnek.
Dr. Molly Anne Caffrey-nak (Carla Gugino) vészhelyzet-elemzőként az a feladata, hogy felvázolja a lehetséges végkifejletet abban az esetben, ha valami váratlan történik. Meglepetésére J. T. Baylock helyettes nemzetbiztonsági tanácsadó (Charles S. Dutton) A küszöb névre keresztelt tanulmányát szeretné megvalósítani. Ennek az a lényege, hogy mi történne abban az esetben, ha földönkívüliek jelennének meg a Földön. Azonban az események teljesen más fordulatot vesznek. Mollynak szembe kell szállnia az idegen lényekkel, ám nem egyedül teszi. Szakértő társaival – Dr. Nigel Fenway (Brent Spiner), a NASA kiégett mikrobiológusa; Lucas Pegg (Rob Benedict), a briliáns, de neurotikus fizikus; Arthur Ramsey (Peter Dinklage) nyelv- és matematikai szakértő; és Cavennaugh (Brian Van Holt), egy rejtélyes múlttal rendelkező, magasan képzett titkos ügynök – azon van, hogy kapcsolatot teremtsenek az idegenekkel és megakadályozzák az idegenek invázióját. Lehetetlen vállalkozás?

Informations by PirateClub MediaInfo v1.1

A küszöb s01e01 Üvegfák 1.rész
Videó információk:
Méret: 364,05 MB
Hossz: 0:40:34
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 624 x 352 pixel
Bitráta: 1 053 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 192 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

01. Üvegfák 1.rész (Trees Made of Glass: Part 1)

Amikor egy titokzatos idegen tárgy megtámad egy hatalmas hadihajót az óceánon, az FBI azonnal Dr. Molly Anne Caffrey-hez, egy kontingencia-elemzőhöz fordul, aki hasonló krízishelyzetekről már számos tanulmányt írt. Arra kérik, hogy ő legyen a vezetője annak az általa összeállított Vörös Egység nevű csapatnak, akik eme kényes üggyel foglalkoznak. Így lesz a Vörös Egység tagja Nigel Fenway mikrobiológus, Lucas Pegg csillagászati mérnök és Arthur Ramsey alkalmazott matematikus. A hajóra érvén pedig a csapatot iszonyatos látvány fogadja.
A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

02. Üvegfák 2.rész (Trees Made of Glass: Part 2)
Gunnerson megjelenik Molly házában, hogy megölje őt, amikor is Molly-nak sikerül megmenekülnie, miközben a férfi rejtélyes módon eltűnik. Gunnerson különös szavait visszafelé lejátszva aztán ijesztő üzenet fültanúi lesznek a Vörös Egység tagjai. Lucas letagadja, hogy neki is hasonló álmai lettek volna, mint Cavennaugh-nak és Dr. Caffrey-nek. Molly szerint vélhetően a legénység többi eltűnt tagja is életben lehet, s az elsődleges szempont, hogy megtalálják és elszigeteljék őket. Lucas a kamerán található felvétel hangjának elemzése közben furcsa dologra figyel fel.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

03. Gyermekek vére (Blood of the Children)
Gunnerson lőtt sebei ugyan begyógyultak, ám a férfi egy kómához hasonló állapotban fekszik, immár napok óta. A hajó legénységének egy újabb tagja bukkan fel, amikor segélyhívás érkezik egy gyorsétteremből. A férfit nem sokkal később holtan találják eltorzult arccal, de kiderül, hogy az illető mégsem a hajón dolgozott. Molly újra álmodik, ezúttal egy maszkos férfiról, aki mutatni akar neki valamit. Ezután pedig gyilkosság történik.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

04. Tűzvész (The Burning)
Egy skizofrén férfi eltűnik a pszichiátriai intézetből. Molly és Cavennaugh megdöbbentő rajzokat találnak a férfi szobájában: a falak teli vannak az üvegfákról készült alkotásokkal, amelyek pontosan olyanok, mint amilyennek Molly-ék látták álmukban. Kiderül, hogy a férfit szökés közben az intézet elektromos kerítése sem állította meg. Lucas beizzítja a sokkoló-fegyvert, hogy az mindenképpen használható legyen a szökevény ellen, aki eközben megtámad egy lányt a házában.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

05. Sokk (Shock)
Egy hajóépítő gyár kirablása után az egyik menekülő gyanúsított megöl egy rendőrnyomozót. Molly és Cavennaugh - mint a nemzetbiztonság alkalmazottai - próbálnak meg fényt deríteni az ügyre. Ám nem tudják, hogy közben az igazi belső elhárítási szakosztály emberei is az eseten dolgoznak és nagy erőkkel próbálják megoldani a rejtélyt, ami egyre több áldozatot követel.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

06. Impulzus (Pulse)
Egy Miamiban lévő üveggyárba betörnek, hogy egy illegális bulit tartsanak, ám a parti katasztrófába torkollik, amikor a hangszórókból fülsiketítő zaj hallatszik. Az emberek többségének vérzik az orra, ami egyértelműen az idegen zaj hatása lehet. Caffrey mindent elkövet, hogy az összes embert megtalálja és megmentse, de J.T. máshogyan gondolja: szerinte azok az emberek már megváltoztak és azt javasolja, hogy egy másik bázisra vigyék őket. Nigel azonban talál egy lehetséges gyógymódot.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

07. A parancs (The Order)
Road Island-en többen is üvegfákról álmodnak, majd megjelenik egy újságcikk, amelyben felmerül a "Küszöb" fedőnév és Molly neve is. Szerencsére azonban a sztori egyelőre nem említi az idegeneket. Arthur és Lucas néhány ügynökkel együtt Road Island-be utaznak, hogy ellenőrizzék a feltételezhetően fertőzött egyéneket. Az emberekről később kiderül, hogy valójában még nem fertőződtek meg, talán csak fertőzött ételt fogyasztottak.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

08. Jelenések (Revelations)
Goodman ügynök eltűnik, miközben Molly és Cavennaugh megpróbálják megtalálni a Küszöb akcióban is résztvevő embert. Egy helyi templomban a pap éppen az üvegerdőről prédikál, Molly pedig megdöbbenve tapasztalja, hogy több hívő ember is álmodott már hasonlókat. Arthur és Lucas ezalatt arra törekednek, hogy megtalálják a Big Horn hajótestet a tengerfenéken.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

09. Az utód (Progeny)
Több helyen erőszakos cselekmények történnek a városban. Molly és Cavennaugh a Nemzetvédelem nevében kezdenek el nyomozni az ügyekben, és hamarosan megállapítják, hogy egy kisebb járvány tört ki. Egy fertőzött nő ugyanis elkészítette az üvegerdő másolatát. Majd az is kiderül, hogy az egyikük, akit sikerült elfogni, állapotos.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

10. Ellentmondás (The Crossing)
A Küszöb parancsnokságról megszöknek a fertőzöttek, de szerencsére sikerül őket hatástalanítani. Molly éppen ezért úgy dönt, hogy ideje a rabokat elszállítani. Kiderül, hogy Adams őrnagynak, aki vigyázott rájuk, hallucinációi voltak és emiatt sikerült a fogva tartottaknak megszökniük, s így már szinte biztos, hogy Adams megfertőződött. Molly-ra később rátámadnak a saját lakásában, mialatt Cavennaugh-ékat is támadás éri.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

11. Kitörés (Outbreak)
Úgy tűnik, hogy a fertőzöttek megölik a saját egyedeiket, hogy az ő vérükből kivont anyaggal fertőzzék meg az emberek élelmiszerkészletét. Lucas-nak eközben rémálmai vannak, s Molly megpróbálja kitalálni, hogy Lucas a fertőzés második fázisába vajon magától került, vagy esetleg külső behatás miatt rosszabbodott az állapota. Egy új orvos is csatlakozik a csapathoz, aki a génmanipulált növények tudományában jártas. Molly később egy furcsa telefonhívást kap, miszerint valaki az általa idegeneknek nevezett lények szándékáról beszél.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

12. Az önkéntes (Vigilante)
Ramsey együtt volt egy táncosnővel, akit a szeme láttára ölt meg egy másik idegen. A nyomozás során ráadásul az is kiderül, hogy a nő szintén idegen volt. Ramsey persze nagyon megijed, mert a fertőzés köztudottan szexuális úton is terjed. Nem sokkal később több idegen holttestet is találnak, akik hasonló halálesetek áldozatai lehetnek. Ezért úgy tűnik, hogy van egy idegen, aki a saját fajtáját gyilkolja.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.

13. Idegenek városa (Alienville)
Bár az idegenek vezetője immár halott, feltehetően még csaknem kétszáz fertőzött található a városban. Ráadásul az idegen állapotos nő hamarosan szülni fog - a mindössze pár hónapos terhessége után. Amikor a kicsi világra jön, elveszik az anyjától, aki annyira feldühödik, hogy majdnem megöli Ramsey-t és Lucas-t. Molly eközben egy olyan városba keveredik, ahol minden egyes ember idegen.

A tartalom megtekintése vendégek számára nem lehetséges, kérlek jelentkezz be.Saját feltöltés, jelszó nincs.

Tagok listája, akik már megköszönték

mari(2017-6-18 13:55)  
Ha elégedett vagy a feltöltéseimmel, kérlek valamelyik linkemen keresztül
vásárolj vagy hosszabbítsd meg a data prémium előfizetésedet,
ezzel támogass a munkámban.
Köszönöm.
Amit a data töröl, azt nem tudom újra tölteni (általában).

0

Téma

1

Válasz

926

Pont

Ezüst

Rank: 4

Pont
926

Igen, témáimat újraélesztem

  • Kapott 0 köszi
  • Adott 74 köszi
Elküldve 2017-6-18 14:06:57 | Mindent mutat
A 3. résznél hiányzik a zip.

2935

Téma

3741

Válasz

110K

Pont

Elérhetetlen

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Pont
19802

Aktív tagTéma medál III

  • Kapott 497 köszi
  • Adott 0 köszi
 Szerző| Elküldve 2017-6-18 19:27:42 | Mindent mutat
A 3. rész linkjei cserélve.
grabacs

Tagok listája, akik már megköszönték

mari(2017-6-18 19:40)  
Ha elégedett vagy a feltöltéseimmel, kérlek valamelyik linkemen keresztül
vásárolj vagy hosszabbítsd meg a data prémium előfizetésedet,
ezzel támogass a munkámban.
Köszönöm.
Amit a data töröl, azt nem tudom újra tölteni (általában).
Válasz írásához be kell jelentkezni Belép | Regisztrálok

Pontszerzési szabályok

Archivum|Mobil|Darkroom|Netlinkek  

GMT+1, 2018-7-21 12:26 , Processed in 0.089386 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Gyorsválasz Fel Vissza a listához