Segéd Windows 10 Manager

Info
Windows 10 Manager Portable (Verzió: 3.2.4.0 x86 & x64)
Portable
Igen - portable
Tárhely
Data.hu FREE

szijas

Thread Starter
Csatlakozott
Dec 13, 2019
Téma
2,104
Üzenetek
2,116
Reakció pont
96
Pontok
218
Díjak
6
  • GoldMedal
  • FeatAward
  • BestMusic
  • SilverMedal
  • BronzeMedal
  • GreatJob
Újra töltés
Nem töltöm újra
Windows 10 Manager Portable (Verzió: 3.2.4.0 x86 & x64)
Nyelv: Orosz | Méret: 68.3MB

Leírás:

Windows 10 Manager 3.2.4.0 Portable | 68.3 MB

INDÍTÁS UTÁN A MAGYAR NYELV VÁLASZTHATÓ!

A tökéletes megoldás optimalizálásra, testreszabásra, beállításra, karbantartására és tisztításra!

A Windows 10 Manager egy All in One (Minden egyben) program. Termékünkkel a rendszerek gyorsabban működnek! Megszűnnek a rendszer hibái, megnő a stabilitás és a biztonság, és egy személyre szabott Windows-példányt használhatunk. 40 különböző segédprogram segítségével meg tud felelni a kihívásoknak!

Windows 10 Manager funkciók

Információk
Optimalizáló
Tisztító
Testreszabás
Védelem és biztonság
Hálózat
Különféle segédprogramok

Információk

Optimalizáló

Hangolja a rendszert és ezzel növeli a teljesítményt és a sebességét. Kezeli és beállítja a Windows boot menüt. A Startup Manager vezérli az induló programokat, a Windows Startmenüt ellenőrzi és javítja, helyreállítása a nem kívánt változásokat. Kezeli és optimalizálja a rendszer szolgáltatásait és az illesztőprogramokat a teljesítmény javítása érdekében. Kezeli és optimalizálja az ütemezett feladatokat hogy ezzel is gyorsítsa a rendszert.

Tisztító

A Disk Analyzer képes elemezni és megmutatni a lemezterület felhasználását, megtudhatjuk milyen programok, fájlok és mappák mekkora terület használnak, és grafikusan is ábrázolja ezt. Kitakarítja WinSxS mappát, biztonságosan csökkenti a komponensek és az Áruház méretét. Az Intelligens Uninstaller teljesen tudja törölni a programokat, fájlok és Registry bejegyzéseket. Segít tisztán eltávolítani a Windows alkalmazásokat a számítógépről. A Desktop Cleaner segédporgrammal elemezni lehet a nem használt parancsikonokat, fájlokat és mappákat. Megkeresi és törli a felesleges fájlokat a teljesítmény javítása érdekében. Megkeresi és törli a duplikált fájlokat, tisztítja lemezterület. A Registry Cleaner megkeresi és töröli a Regisztrációs adatbázisból az érvénytelen adatokat. A Registry Defrag újjáépíti és újra indexeli a regisztrációs adatbázist. Csökken a Registry elérési idő, és így javul az alkalmazások hatékonysága. Megszünnek a hibák a Registryben.

Testreszabás

Testreszabhatja a rendszert. Megváltoztathatja meg a beállításokat a böngészőjében, a Startmenü és a Tálca értesítési területein. Hozzátehet vagy eltávolíthat fájlokat, mappákat és rendszer elemek. kitűzéseket helyezhet el az Asztalon, a tálcán vagy a Startmenüben. Létrehozhat gyors indítási elemeket a tálcán. Kezeli a helyi menüben elheyezett alkalmazásokat, ha a jobb gombbal a fájlra, mappára kattint. Szerkeszti a helyi menüket. Kattintson jobb gombbal a Start gombra (Win + X parancsikon). Testre szabja a rendszer megjelenését. Szerkeszti és bővítheti a hivatkozásokat a Futtatás párbeszédpanelen. Testreszabja a Windows-alkalmazásokat és a Microsoft Modern UI beállításokat.

Védelem és biztonság

Bejelentkezési beállításokat, különböző biztonsági beállításokat, és hozzáférési lehetőségeket állíthatunk be a meghajtók, a programok és a rendszer biztonsága érdekében. A program megvédi a bizalmas fájlokat és mappákat, titkosítja a fájlokat, biztonságban tartja a remdszer-mappákat. Privacy Protector biztosítja a magánélet és bizalmas információk védelmét. Fájlok helyreállítása segédprogrammal visszaállítja a törölt vagy formázott fájlokat a lemezekeken. Nagymértékben javítja a rendszer biztonságát.

Hálózat

Optimalizálja és beállítja az internet-kapcsolatot és a hálózati beállításokat. Kezeli a Microsoft böngésző beállításait. Könnyen válthatunk az IP kapcsolóval a különböző hálózati beállítások közöttt. Szerkeszti a hosts fájlt, hogy felgyorsítsa a szörfözést az interneten. A Wi-Fi Managersegítségével megtekinthetjük és kezelhetjük az összes vezeték nélküli hálózatot.

Különféle segédprogramok

Nagyon hasznos segédprogram-gyüjtemény a Windowsban! Létrehozhatunk ütemezett feladatokat. Darabolhatunk és összefűzhetünk fájlokat. A Super Copy a hatékony eszköz a fájlok automatikus másolására vagy mentésére. A Registry segédprogramok segítségével egyszerűen kezelhető és menthető a regisztrációs adatbázis.

Homepage: http://www.yamicsoft.com/

Code:
A CODE tag-en belüli tartalom megtekintéséhez nincs megfelelő jogosultságod.
 
Szerző Hasonló Témák Fórum Válaszok Dátum
S Programok 0
S Programok 0
S Programok 0
S Programok 1
S Programok 0
Top