PCgame Prey Digital Deluxe Edition-PLAZA

Info
Action, Adventure
Tárhely
Data.hu PRÉMIUM

SZIGO

Thread Starter
Csatlakozott
Dec 12, 2019
Téma
988
Üzenetek
998
Reakció pont
262
Pontok
168
Díjak
4
  • GoldMedal
  • SilverMedal
  • BestMovie
  • BronzeMedal
Újra töltés
Nem töltöm újra


Prey Digital Deluxe Edition-PLAZAPreyben felébredsz Talos fedélzetén én, egy űrállomás, ami 2032-ben a hold körül kering. Te vagy egy kísérletnek a fő témája, amitől azt akarták, hogy változtasson emberiséget örökké, – de a dolgok rettenetesen hibásak lettek. Az űrállomást elárasztották ellenséges idegenek és rád most vadásznak.
Ahogy belesüllyedsz Talos sötét titkaiba én és a saját múltad, neked életben kell maradnod miközben használod az eszközöket, amiket az állomáson, — az értelmeiden, találtak, fegyverek, és elme-hajló képességek. A Talos sorsa én és mindenki a fedélzeten van a kezeidben.
Semmi van ahogy ez úgy tűnik Talos I As Morgan Yu fedélzetén, akit elrendeztek, hogy megfejti a nyomokat, magadnak hátul távoztál, és felfedezed a múltaddal kapcsolatos igazságot. Milyen szerepet fogsz játszani TranStar terv, és a rejtélyes fenyegetés, ami pusztítja az állomást?
Keringő a hold, a Talos én az űrállomás jelképezi a privát űrvállalkozás magasságát. Tárj fel egy bőkezű mesterséget, amit terveztek hogy 1960-as vállalati luxust tükrözzön vissza, és összekapcsolt, nemlineáris ösvényeket navigáljon, amiket építettek hogy számtalan titkot rejtsenek el.
Az árnyas földönkívülijelenlét, ami elárasztja Talost, én egy élő ökológia arra határozza el magát, hogy megsemmisíti a zsákmányát. Ez rajtad áll, az állomás fedélzetén levő utoljára megmaradó túlélők közül az egyik hogy fejezze be annak a halálos támadását, hogy ezek ragadozókat kísértsenek.
Nyerj idegen képességeket, hogy fejlesszék a hatalmak egy megkülönböztethető kombinációját és fejlesszék az egyedülálló készségeidet. Mesterkedik egyre inkább hasznos tételek az állomás fedélzetén levő tervekkel, szerkentyűkkel és eszközökkel veszélyes akadályokat legyőzni az utadban. Az értelmeiddel és képességeddel példátlan fenyegetéseket él túl rögtönözni.Telepítés:
1. Írd ki lemezre vagy mountold be az ISO fájlt egy virtuális meghajtóba.
2. Telepítsd a játékot.
3. Másold az ISO-ban található PLAZA mappa tartalmát a telepítési könyvtárba.
4. Játssz


Rendszerkövetelmények:

Minimális:

Igényel egy 64 bites processzort és operációs rendszert
OS: Windows 7/8/10 (64 bites verziók)
Processzor: az Intel i 5-2400, AMD FX-8320
Memória: 8 GB Ram
Grafika: GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2 GB
HDD: 40 GB elérhető tár


Ajánlott:

Igényel egy 64 bites processzort és operációs rendszert
OS: Windows 7/8/10 (64 bites verziók)
Processzor: az Intel i 7-2600 K, AMD FX-8350
Memória: 16 GB Ram
Grafika: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4 GB
HDD: 40 GB elérhető tárCode:
A CODE tag-en belüli tartalom megtekintéséhez nincs megfelelő jogosultságod.
 
Top