PCgame Just Cause 2 + DLCS full game PC ^^nosTEAM(2010)

Info
Műfaj: Akció, Kaland
Portable
Nem - portable
Tárhely
Data.hu PRÉMIUM

black13

Thread Starter
Csatlakozott
Jan 22, 2020
Téma
310
Üzenetek
353
Reakció pont
282
Pontok
63
Díjak
3
  • FeatAward
  • Szép Téma
  • BronzeMedal
Újra töltés
Nem töltöm újra
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Avalanche Studios
Kiadó: Eidos Interactive, Square Enix


3,24 GBVesd bele magad egy izgalmas, szabadon felfedezhető kalandba. Rico Rodriguez ügynök szerepében az a parancsod, hogy keresd és öld meg barátod és mentorod, aki Panau paradicsomi szigetén tűnt el. A lehető legnagyobb káoszt kell okoznod ott földön, vízen és levegőben, hogy megváltoztasd a hatalmi egyensúlyt. Az új ejtőernyő-csáklya kombinációval és BASE-ugrással saját nyaktörő mutatványokat találhatsz ki. A 400 négyzetmérföldnyi vad terepet és több száz fegyvert és járművet felvonultató Just Cause 2 a gravitáció és a képzelőerő fölé emelkedik.
KÜLÖNLEGES FÜGGŐLEGES JÁTÉKMENET - Vedd birtokba a levegőt, ahogy még soha egy játékban sem. Tapasztald meg a repülés teljes szabadságát a különleges ejtőernyő és csáklya kombinációval.
HIHETETLEN ÉS IZGALMAS MUTATVÁNYOK - Szabadesés, bázisugrás, vontatott szörf, siklóernyőzés, kötélen függeszkedés, átlendülés, járműről járműre ugrás, helikopter alatt lógás, épületmászás. A lehetetlen karnyújtásnyira van.
JAVÍTOTT DUPLA CSÁKLYA - Legjobb eszközöd mostantól fegyver. A csáklyavetővel duplán tüzelve mozgó járművekhez rögzítheted tiltakozó ellenfeleidet, fejjel lefelé lelógathatod őket épületekről, felhúzhatsz tárgyakat a levegőbe. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt.
FEDEZD FEL PANAU TITKAIT - Fedezd fel a paradicsomi szigetet a nyüzsgő nagyvárosoktól a félreeső tengerpartokon át a magasba törő hegycsúcsokig; több mint 400 négyzetmérföldnyi privát játszótér.
ÉLD ÁT A VALÓDI SZABADSÁGOT - Feladatok százait teljesítheted az általad választott bármilyen módon és sorrendben. Mikor itt az ideje szünetet tartani az ügynöki munkában, lazíthatsz és élvezheted Panau látványosságait.
HATALMAS JÁRMŰVÁLASZTÉK - Ugrass gyors krosszmotorral, száguldj a tengeren versenycsónakkal, vagy lőj rakétával támadóhelikopterről; több mint 100 szárazföldi, vízi és légijármű áll rendelkezésedre.Mintaképek:
gépigény:


Telepítés:

Just Cause 2 full game installert futtatod megvárod míg végez játszol.Magyarítás és Just Cause 2 v1.0.0.2 +14 Trainer (csalás már akinek kell) a mappában.


Code:
A CODE tag-en belüli tartalom megtekintéséhez nincs megfelelő jogosultságod.
 
Top