Segéd Glary Malware Hunter Pro

Info
Glary Malware Hunter Pro Portable (Verzió: 1.102.0.691 x86 & x64)
Portable
Igen - portable
Tárhely
Data.hu FREE

szijas

Thread Starter
Csatlakozott
Dec 13, 2019
Téma
1,929
Üzenetek
1,941
Reakció pont
89
Pontok
188
Díjak
5
  • FeatAward
  • BestMusic
  • SilverMedal
  • BronzeMedal
  • GreatJob
Újra töltés
Nem töltöm újra
Glary Malware Hunter Pro Portable (Verzió: 1.102.0.691 x86 & x64)
Nyelv: Angol | Méret: 101MB

Leírás:

Glary Malware Hunter Pro 1.102.0.691 Portable | 101 MB

INDÍTÁS UTÁN A MAGYAR NYELV VÁLASZTHATÓ!

A Malware Hunter segít felkutatni a potenciális veszélyeket tartalmazó fájlokat a számítógépen. Több keresési módot, egyszerű áttekinthető kezelőfelületet biztosít. Megtalálja a Malware, trójai, és egy még ismeretlen vírusokat. A téves riasztások elkerülhetőek, mivel kizárásokat lehet használni víruskeresések során.

Egy viszonylag új víruskeresőnek tekinthető a Malware Hunter, amit természetesen egy olyan szoftverfejlesztő adott ki aki már bizonyított, hisz számos neves alkalmazást tett elérhetővé, amik inkább karbantartásra lettek kifejlesztve. A Malware Hunter nagyobb méretűnek tekinthető telepítőfájljának a letöltése és installálása után egy igazán modernnek és áttekinthetőnek mondható felhasználói felület várja a felhasználóit.

Víruskeresést több profil alapján is végre lehet hajtani, vagy teljes analízisek indíthatóak, vagy célspecifikus, ahol a felhasználó definiálja azokat a területeket amit elemezni akar. Természetesen létezik egy gyors profil is, ahol a potenciális fenyegetések legjellemzőbb területei kerülnek vizsgálatra.

A Malware Hunter első indítása után mód van, hogy kézzel frissítsük a definíciós adatbázist, így magasabb felismerési arányt biztosít a trójai, Malware, Keylogger kártevők megtalálásában. Maga a keresés igen gyorsan megtörténik, az esetleges találati eredményekről igen pontos statisztikát biztosít. A fertőzéseket képes automatikusan a karanténba mozgatni.

A Malware Hunter egy több keresési metódust is biztosító, automatikusan frissülni képes trójai, Malware és egyéb vírusok keresésére és eltávolítására alkalmas szoftver, ami rendkívül felhasználóbarát kialakítással vehető igénybe.

OS: Windows XP / 7 / 8 / 10

Homepage: www.glarysoft.com

Code:
A CODE tag-en belüli tartalom megtekintéséhez nincs megfelelő jogosultságod.
 
Szerző Hasonló Témák Fórum Válaszok Dátum
szijas Programok 0
szijas Programok 0
szijas Programok 0
szijas Programok 0
szijas Programok 0
Top