Fantasy-Sci-fi 4400 - (The 4400) 2. évad

Státusz
Lezárva a további válaszoktól.
Csatlakozott
Dec 13, 2019
Téma
5,620
Üzenetek
8,277
Reakció pont
993
Pontok
243
Évszám
2005
Státusz
Teljes évad
Info
szinkronizált, amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hun
Nyelv
Tárhely
  1. Data.hu PRÉMIUM
4400 - (The 4400) 2. évad 2005
színes, szinkronizált, amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hun

f5480b5fd1ff14c3e3233e296fe153e4.jpg


rendezők: Scott Peters, René Echevarria
producerek: Brent-Karl Clackson, Yves Simoneau, Kathy Gilroy-Sereda
zene: Claude Foisy, John Van Tongeren
operatőrök: Thomas Burstyn, Tony Westman
vágók: Paul G. Day, Richard Schwadel, Ron Yoshida
jelmeztervező: Susan De Laval
látványtervező: Stephen Geaghan

szereplők:
Joel Gretsch (Tom Baldwin)
Jacqueline McKenzie (Diana Skouris)
Conchita Campbell (Maia Rutledge)
Patrick John Flueger (Shawn Farrell)
Mahershalalhashbaz Ali (Richard Tyler)
Laura Allen (Lily Moore Tyler)
Megalyn Echikunwoke (Isabelle Tyler)
Chad Faust (Kyle Baldwin)
Karina Lombard (Alana Mareva)
Peter Coyote (Dennis Ryland)
Bill Campbell (Jordan)
Kaj-Erik Eriksen (Danny Farrell)
Summer Glau (Tess Doerner)

A rejtélyesen eltűnt emberek egyszercsak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba.

Informations by PirateClub MediaInfo v1.1

4400 s02e01 - e02 - Ébresztő 1-2 (dupla)
Videó információk:

Méret: 716,03 MB
Hossz: 1:24:06
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 640 x 352 pixel
Bitráta: 988 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 192 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

bd051b6034b5e2862300d9240bd4c4ed.jpg


01-02. Ébresztő 1-2 (Wake Up Call)
Egy év telt el a 4400-ak visszatérte óta, de még mindig nem rendeződött az ügyük. Jordan Collier, Shawn-nal karöltve elkezdi építgetni a birodalmát, ami persze nem nagyon tetszik a kormányszerveknek. Tom-ot nagy nehezen visszaveszik a csapatba és Kyle-t is kiengedik. Közben Lily gyermeke is megszületett már, és folyamatosan védelmezi az édesanyját, mivel valami készülőben van, ám ezt Richard nem akarja elhinni. Tom és Diana egy új ügyet kapnak, ahol is egy furcsa jelenséget kell megfigyelniük. Tess az egyik visszatérő valahogyan irányítja egy elmegyógyintézet lakóit és arra kényszeríti őket, hogy egy adóvevőt készítsenek.
Tom a vezetőség döntése ellenére visszaviszi Tess-t a kórházba és folytatja a torony építését. Kyle és Shawn találkoznak, ami persze nagyon nem tetszik Collier-nek. Lily és Richard menekülni kényszerül néhány 4400 ellenes ember elől, de szerencsére a kicsi Isabelle megvédi őket. A torony működésbe lép, azonban egyelőre eredménytelenül. Ez viszont csak a látszat, mivel egy igen nagy jelentőségű tudósember éled fel a lökés erejétől. Eközben kiderül, hogy Maia látomásai mégse szűntek meg, csak titkolja őket.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
03. A hangok ereje (Voices Carry)
Lily és Richard egyre nagyobb bajba keverednek, de szerencsére Isabelle mindig segít nekik. Ez viszont már kezd egyre rémisztőbbé válni Richard számára. Eközben úgy tűnik, hogy Kyle kezd visszazökkenni a régi életébe, de ugyanez azonban nem mondható el Shawn-ról, akinek egyre több a vitája Collier-rel. Tom és Diana, - hogy rájöjjenek Collier tervére - egy 4400-ast, Navarro-t küldik a központba, aki igen érdekes összeesküvés nyomaira bukkan.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
04. A világ súlya (Weight of the World)
Collier viselkedése egyre jobban kiábrándítja Shawn-t, de a fiú nem tehet semmit ellene, hiszen előbb-utóbb az övé lesz az egész intézet. Mivel Maia nem titkolja el a képességét, akár bajba is kerülhet. Lily és Richard között a viszony egyre feszültebbé válik a folyamatos menekülés miatt. Tom és Diana eközben egy 4400-as képességeire keresik az ellenszert. A férfi ugyanis bárkit le tud fogyasztani, ám ezzel együtt a halálukat is okozza. Kyle egyre jobb viszonyba kerül a tanárnőjével, de még sincs minden rendben vele, mert olyan mintha valaki más is lenne a testében.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
05. Engedjétek a gyermekeket! (Suffer the Children)
Shawn összebarátkozik néhány hajléktalannal és segít rajtuk, de aztán a jóhiszeműsége csapdájába esik. Richard-ot letartóztatják, de Collier kihozza őt a börtönből és egy érdekes üzletet ajánl a férfinak. Tom és Diana egy tanárnő ügyében nyomoznak, aki képes kihozni egy gyerekből a szunnyadó képességet. Ez persze nem tetszik a szülőknek, ami hamar bajhoz vezet. Kyle-nak egyre gyakoribbak az idő kihagyásai, ami később komoly gondokat eredményezhet.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
06. Akár a végzet (As Fate Would Have It)
Maia-nak látomása lesz Collier haláláról, de a férfi nem akar tudomást venni róla, s a feltételezett veszély ellenére megtartja a közelgő ünnepséget. Tom és Diana persze végig mellette állnak, akárcsak Shawn. Collier vesztét végül aztán Isabelle víziói okozzák, miszerint túléli az ünnepséget, melyek azonban nem valósak. A halála bekövetkezik, a helyét pedig Shawn veszi át a központban. Ezzel azonban még nem zárul le az ügy, mivel Collier teste egyszerűen eltűnik.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
07. Félbeszakított élet (Life Interruptied)
Jordan Collier váratlan halála minden 4400-akkal kapcsolatos tényt megváltoztat. Tom életéből az összes nyom eltűnik, és szinte olyan, mintha a 4400-as ügy meg sem történt volna. Már-már mindenki őrültnek nézi, amikor felbukkan egy Alana nevű nő, aki szintén a visszatérők közül való. Közösen próbálják kideríteni a történteket, miközben eltelik nyolc év, és ők ketten egy párrá válnak.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
08. A hordozó (Carrier)
Tom és Diana egy titokzatos vírus után nyomoznak, ami egy visszatérőtől származik. Jean, ha ideges, mindenkit megöl maga körül, így elég nagy veszélyt jelent az emberiségre. Shawn teljesen összeomlik Collier halála és a hatalmas felelősség miatt. Szerencsére akad egy új segítője Matthew Ross személyében, ám a férfi egészen más mentor, mint Collier volt. Kyle-nak eszébe jutnak az időkimaradások és rájön, hogy ő gyilkolta meg Collier-t. Eközben a hivatalban is előrelépés történik az ügyben, mivel már van fantomkép.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
09. Újjászületés (Rebirth)
Kiderül, hogy az egyik visszatérő, Edwin Mayuya hasonló képességekkel rendelkezik, mint Shawn, de a múltja sötét titkokat rejt. A férfinak ugyanis köze van a luandai tömeggyilkosságokhoz, így elég nagy fejtörést okoz a hivatalnak. Matthew azonban a háttérből manipulálja a dolgokat és végül megszerzi a központnak Edwin-t. Shawn kibékül a családjával, de Kyle-nak nem tud segíteni. A fiú ugyanis elmenekül a történtek miatt. April is elhagyja a várost, de még időben sikerül kibékülnie Diana-val. Richard eközben találkozik a régi bajtársaival.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
10. A rejtekhely (Hidden)
Az NTAC előrébb jut a Collier ügyben, de erről Tom mit sem sejt, mivel eközben Kyle-t keresi. A keresés alatt azonban rádöbben, hogy a fia nem más, mint Collier gyilkosa, így még az ügynökség előtt elkezdi eltűntetni a nyomokat. Ez látszólag sikerül is, de Maia jóslata könnyedén felboríthat mindent. Shawn egyre elfoglaltabb, így nem nézi jó szemmel öccse, Danny és Liv kapcsolatát, ami aztán persze nem a vártnak megfelelően alakul.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
11. Lezárás (Lockdown)
Amikor Maia megbetegszik, Diana azonnal beviszi őt az NTAC-hoz, ahol azonban egy 4400-as éppen merényletet készül elkövetni Jordan Collier születésnapjának évfordulóján. Eközben Kyle élete lassan visszarázódik a normál kerékvágásba, ugyanis újra járni kezd az egyetemre, ahol ráadásul még egy kedves lány is felkelti az érdeklődését. Shawn egy interjú hatására úgy dönt, hogy ideje lenne változtatásokat eszközölni a központban. Lily az idő múlásával pedig egyre inkább kétségbe vonja Isabelle szavahihetőségét.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
12. Az ötödik oldal (The Fifth Page)
A Földre visszatért 4400-ak mindegyikét különös és halálos kimenetelű betegség támadja meg egy időben, miközben Tom és Diana értetlenül állnak az eset előtt. Dennis Ryland visszatér az NTAC-hez és azonnal népszerűtlen intézkedéseket léptet életbe, melyek a központ működését is korlátozzák. Nem sokkal később pedig szörnyű és megdöbbentő titok jut Tom-ék tudomására, mely a kormánnyal kapcsolatos.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
13. A mami főnökei (Mommy's Bosses)
Egyre inkább bebizonyosodik az NTAC-ról, hogy a kísérleteik közben, melyeket a 4400-asokon végeznek, a tesztalanyok a kínok-kínját élik át. De vajon sikerül-e Tom-nak és Diana-nak lelepleznie a háttérben zajló szörnyűségeket, mielőtt még túl késő lenne?
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.


Saját feltöltés, jelszó nincs.
 
Utoljára szerkesztve:
Státusz
Lezárva a további válaszoktól.
Home Regisztráció
Top