Fantasy-Sci-fi 4400 - (The 4400) 1. évad

Státusz
Lezárva a további válaszoktól.
Csatlakozott
Dec 13, 2019
Téma
5,702
Üzenetek
8,410
Reakció pont
1,001
Pontok
243
Évszám
2004
Státusz
Teljes évad
Info
szinkronizált, amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hun
Nyelv
Tárhely
  1. Data.hu PRÉMIUM
4400 - (The 4400) 1. évad 2004
színes, szinkronizált, amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hun

1edf1e7418d038cfdcd44d15091a5a2d.jpg


rendezők: Scott Peters, René Echevarria
producerek: Brent-Karl Clackson, Yves Simoneau, Kathy Gilroy-Sereda
zene: Claude Foisy, John Van Tongeren
operatőrök: Thomas Burstyn, Tony Westman
vágók: Paul G. Day, Richard Schwadel, Ron Yoshida
jelmeztervező: Susan De Laval
látványtervező: Stephen Geaghan

szereplők:
Joel Gretsch (Tom Baldwin)
Jacqueline McKenzie (Diana Skouris)
Conchita Campbell (Maia Rutledge)
Patrick John Flueger (Shawn Farrell)
Mahershalalhashbaz Ali (Richard Tyler)
Laura Allen (Lily Moore Tyler)
Megalyn Echikunwoke (Isabelle Tyler)
Chad Faust (Kyle Baldwin)
Karina Lombard (Alana Mareva)
Peter Coyote (Dennis Ryland)
Bill Campbell (Jordan)
Kaj-Erik Eriksen (Danny Farrell)
Summer Glau (Tess Doerner)

A rejtélyesen eltűnt emberek egyszercsak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba.

Informations by PirateClub MediaInfo v1.1

4400 - 1x01 - Bevezetés
Videó információk:

Méret: 690,46 MB
Hossz: 1:21:53
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 624 x 352 pixel
Bitráta: 977 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 192 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz

bd051b6034b5e2862300d9240bd4c4ed.jpg


01. Bevezetés (Pilot) (dupla)
A karantén után Tom és Diana ügynök alkotják az egyik csapatot, akik a 4400 ember rejtélyének felderítésével foglalkoznak. Tom unokaöccse, Shawn is a visszatérők között van, aki akkor tűnt el, amikor Tom fiát, Kyle-t eszméletlenül találták. Kyle pedig azóta is kómában fekszik. Tom így Shawn-tól vár válaszokat.
Richard és Lily is megpróbálja folytatni a régi életét, de a férfi semmit nem talál a múltjából, Lily pedig szomorúan vesz tudomást arról, hogy a férje időközben újra megnősült és a lánya nem tudja, hogy ő az igazi édesanyja. Később egy parkban talál rá Richard és úgy döntenek, hogy közösen próbálnak boldogulni. Lily, volt férje, Brian ideiglenes távoltartási papírt szerez, hogy megvédje a családját. Orson - szintén a 4400 visszatért közül - döbbenten tapasztalja, hogy a cégében elvesztette a tulajdonjogot a kiesett idő alatt. Segíteni szeretne a feleségén, aki közben nagyon megöregedett, de nincs pénze és már munkája sem, ami nagyon feldühíti. És a düh természetfeletti képességeket eredményez.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
02. Az új Morrissay (The New and Improved Carl Morrissey)
Morrissey a visszatérése után szomorúan tapasztalja, hogy a park, ahol megkérte a kedvese, Grace kezét, mára a bűnözők közkedvelt helye lett, olyannyira, hogy éjszaka szinte életveszélyes odamerészkedni. Morrissey észreveszi magán, hogy emberfeletti ereje és reflexei vannak, ezért úgy dönt, hogy megtisztítja a parkot a söpredéktől, hogy az újra az a régi kellemes hely legyen, ami az emlékeiben él. Lily nem képes lemondani a lányáról, és ez komoly bajba sodorja. Ugyanakkor meghökkenve tapasztalja, hogy bizonyos helyzetekben érzi a még meg nem született gyermeke gondolatait. Shawn eközben rájön, hogy neki is adatott különleges képesség, ezért meglátogatja a kórházban kómában fekvő Kyle-t.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
03. Átalakulás (Becoming)
21 évvel az utolsó áldozata után egy sorozatgyilkos újra ölni kezd. A Nemzetbiztonságiak egyértelműen egy 4400-asra gyanakodnak, majd feltételezett gyilkosnak Oliver Knox-ot tartják, akinek azonban szilárd alibije van az elkövetés időpontjára. Tom és Diana találnak is egy ujjlenyomatot a helyszínen, ami egy másik volt elítéltre utal. A férfit később felakasztva találják meg a házában egy búcsúlevéllel, miszerint az összes áldozatot ő ölte meg... Eközben Jordan Collier, a 4400-ak egyike a médiában is feltűnik, ezután pedig egy összejövetelt szervez az eltűnteknek, ahol többek között munkát ajánl Richard-nak.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
04. Tűzpróba (Trial by Fire)
Kyle felébred a kómából, de nagyon zavartan viselkedik. Miután felkerül az Internetre a 4400-ak összes elérhetősége, valaki többük ellen robbantásos merénylettel próbálkozik. Richard és Lily lakása is felrobban, de Jordan Collier az épülő új lakóparkjában ingyen felajánl nekik egy házat. Dennis ismét felkeresi Barbara-t és közli vele, hogy immár tényleg vége a játéknak. A riporternő egyik piszkos ügyére fény derül, így sikerül őt félreállítani és megakadályozni, hogy a műsorával tovább ártson a 4400 tagjainak. Maia azt mondja Diana-nak, hogy hamarosan érkezik egy ember, aki mindent jobbá tesz. Ám Warren Lytell jelenik meg Washingtonból, és inkább még nehezebbé teszi Tom, Diana és Dennis munkáját.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.
05. Tiszta fény (White Light)
Warren ügynök erőszakkal elviszi Kyle-t a kórházból, ahol mellesleg még jó pár kezelés várt volna rá, a különös viselkedése miatt. Richard rájön, hogy Jordan Collier Lily születendő gyermekéről sokkal többet tud, mint ők ketten. Miután kideríti a szülész-főorvosnő által elhallgatott titkokat, rájönnek, hogy a baba valószínűleg egy fekete apától származik - talán éppen Richard-tól. Tom és Diana elindulnak, hogy megkeressék, és visszahozzák Kyle-t. Richard és Lily megszöknek Collier elől, aki immár erőszakkal akarja ott tartani őket a lakóparkban. Tom felfoghatatlan körülmények közepette jön rá, hogy a 4400 valójában miért is tűnt el.
Code:
Kérlek, jelentkezz be ha látni szeretnéd a rejtett tartalmakat.


Saját feltöltés, jelszó nincs
.​
 
Utoljára szerkesztve:
Státusz
Lezárva a további válaszoktól.
Home Regisztráció
Top