Netlinkek

 Elfelejtett Jelszó
 Regisztrálok
Megtekintve: 9|Válasz: 0

Ez a híres magyar származású színésznő fogja alakítani ..

[Cím másolása megosztáshoz]

1850

Téma

410K

Válasz

610K

Pont

Elérhetetlen

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Pont
62126

Aktív tagBulvár I

  • Kapott 14 köszi
  • Adott 647 köszi
Elküldve 2019-11-5 02:10:25 | Mindent mutat |Olvasó mód
Ez a híres magyar származású színésznő fogja alakítani Elizabeth Taylort az életéről szóló filmben
Az utóbbi évek sikerfilmjei bizonyítják, hogy a nagy hollywoodi legendák életéről szóló filmeket hatalmas érdeklődés övezi a mozikban, és a díjakat is könnyedén bevonzzák. A legújabb legenda, akinek az életét mozivászonra viszik, a szépséges és rendkívül tehetséges Elizabeth Taylor.
A Variety már azt is tudja, hogy ki fogja játszani a híres színésznőt, akinek életéből azt a szeletet láthatjuk megelevenedni a mozivásznon, amikor színészi karrierjét átvette az AIDS elleni küzdelemben mutatott elkötelezettsége. A hollywoodi csillagból aktivistává avanzsáló Liz Taylort a fantasztikus Rachel Weisz kelti életre.
Abban biztosak lehetünk, hogy ez a film is sikerre van ítélve, hiszen a többszörös Oscar-díjas Gettómilliomos forgatókönyvírója, Simon Beaufoy dolgozott a film sztoriján, amit Liz Taylor asszisztensének, Roger Wallnak a szemszögéből ismerhetünk meg. Az pedig külön izgalmasnak ígérkezik, hogy a Bert & Bertie (Katie Ellwood és Amber Finlayson) női rendezőpáros viszi majd a mozivászonra a történetet.


A források szerint Taylor örökösei is támogatják a filmet és egyben producerként is részt vesznek a projekt megvalósításában, ám arról még nincsenek információink, hogy mikor kerül majd a mozikba. Utoljára Helena Bonham Carter alakította Liz Taylort a 2013-as Golden Globe díjra jelölt Burton and Taylorben, előtte pedig Lindsay Lohan játszotta őt a kétszeres Emmy-jelölt Liz & Dick tévéfilmben.
                                                                                                                                                            
                             
         
                                                
getty images
            
            


Ami pedig Rachel Weiszt illeti, a magyar származású színésznő tavaly Oscar-jelölést kapott A kedvencben nyújtott alakításáért, jövőre pedig a Marvel gyártású Fekete özvegyben láthatjuk majd.Forrás:glamourVálasz írásához be kell jelentkezni Belép | Regisztrálok

Pontszerzési szabályok

Archivum|Mobil|Darkroom|Netlinkek  

GMT+1, 2019-11-15 18:51 , Processed in 0.100093 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Gyorsválasz Fel Vissza a listához